Pyttipannu-resepti

Jäikö joulun tähteitä yli? Kokeile tätä nopeaa ja herkullista pyttipannu-reseptiä! Valmista alle 30 minuutissa ja nauti täydellisestä ateriasta.

8 keitettyä perunaa


noin 200-300 g joulukinkkua


1 punainen omena


2 dl kermaa


3 rkl sinappia


ripaus suolaa ja pippuria


oliiviöljyä paistamiseen



VIIMEISTELYYN


paistetut kananmunat


kevätsipulia hienonnettuna


Jäikö joulupöydästä yli kinkkua ja perunoita? Tässä yksinkertainen mutta herkullinen pyttipannu-resepti!

1. Aloita pilkkomalla kypsäksi keitetyt perunat lohkoiksi. Viipaloi kinkku ja omena pienehköiksi kuutioiksi.

2. Kuumenna öljy pannulla ja lisää perunalohkot, kinkku- ja omenakuutiot. Anna niiden ruskistua tasaisesti. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Lisää pannulle kerma ja sinappi. Anna seos poreilla rauhassa, kunnes neste on keittynyt kasaan ja annos on saanut mukavan kermaista koostumusta.

4. Viimeistele annos ripottamalla päälle hienonnettua kevätsipulia ja lisäämällä paistettu kananmuna.

Annosmäärä: 4
Valmistusaika: alle 30 minuuttia


Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
30 min
annosmäärä: 
4