Pekonipasta
Kokeile helppoa ja herkullista pekonipastaa! Tämä kermainen pasta valmistuu nopeasti muutamalla ainesosalla. Täydellinen ateria perheelle tai ystävien kanssa.
300 g spagettia
150 g pekonia
2 dl kermaa
2 dl parmesaania
suolaa ja pippuria
basilikaa koristeluun
Yksinkertainen ja herkullinen resepti, joka valmistuu muutamasta ainesosasta!
1. Keitä pasta suolavedessä pakkauksen ohjeiden mukaisesti al dente -kypsyyteen.
2. Paista pannulla pekoni rapeaksi ja ruskista se tasaisesti.
3. Lisää pannulle kerma ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi kastikkeeksi.
4. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja lisää joukkoon kypsä pasta. Sekoita hyvin ja mausta runsaalla mustapippurilla.
Koristele annokset tuoreella basilikalla ennen tarjoilua!
Valmistusaika: 20 min Annosmäärä: 4
Kermainen kana-pekonipasta – täydellinen herkku jokaiseen tilaisuuteen
Kermainen kana-pekonipasta on täydellinen valinta niin arki- kuin juhlapöytään. Tämä herkullinen ruokalaji yhdistää pekonin rapeuden, kanan mehevyyden ja kerman täyteläisyyden, luoden täydellisen makuyhdistelmän. Kermainen pasta on helppo valmistaa ja sopii erinomaisesti niin nopeaan arki-illalliseen kuin erikoisempiin tilaisuuksiin. Resepti on monipuolinen, joten voit helposti muokata sitä omien makumieltymystesi mukaan.
Kermaisen kana-pekonipastan ainekset ja valmistus
Kermainen kana-pekonipasta vaatii vain muutaman perusainesosan: kanan, pekonin, kerman, pastan ja mausteet. Aloita paistamalla kanasuikaleet kullanruskeiksi ja lisää sitten rapeaksi paistettu pekoni. Kermainen kastike syntyy yhdistämällä kerma, valkosipuli, mustapippuri ja parmesan. Sekoita lopuksi keitetty pasta kastikkeen kanssa, jotta maut yhdistyvät täydellisesti. Kermainen kana-pekonipasta on valmis tarjoiltavaksi, kun se on kuumaa ja täynnä makuja.
Vinkkejä ja ideoita kermaisen pastan täydentämiseen
Kermainen kana-pekonipasta on erinomainen pohja erilaisille variaatioille. Kokeile lisätä tuoreita yrttejä, kuten basilikaa tai timjamia, tuomaan raikkautta. Jos haluat rikastuttaa makua, vaihda parmesan esimerkiksi mozzarellaan tai gorgonzolaan. Voit myös kokeilla erilaisia pastatyyppejä, kuten fettuccinea tai fusillia. Lisää kasviksia, kinkan parsakaalia tai pinaattia, tehdäksesi ruokasta terveellisemmän. Kermainen pasta on helppo räätälöidä omien toiveidesi mukaan.
Ideaaliset tarjoiluvinkit kermaiselle kana-pekonipastalle
Kermainen kana-pekonipasta sopii erinomaisesti viinin kanssa. Suosittelemme täyteläistä valkoviiniä, kuten Chardonnayta, joka korostaa pastan kermaisuutta. Punaviinien ystävät voivat valita kevyen Pinot Noirin. Tarjoile pasta tuoreen leivän ja kevyen salaatin kera täydellisen tasapainoisen aterian aikaansaamiseksi. Kermainen pasta on monipuolinen valinta niin arki- kuin juhlapöytään, ja se sopii erinomaisesti kaikenlaisiin tilaisuuksiin.
Kokeile kermainen kana-pekonipasta -reseptiä ja nauti herkullisesta ja helposta ruokalajista, joka varmasti miellyttää kaikkia. Tämä pekonipasta on täydellinen tapa tuoda italialaisia makuja omaan keittiöösi!